Гурт Бумбокс повернувся з виступом на Atlas United 2024

19.07.2024   23:10    119

Гурт “Бумбокс” став хедлайнером у перший день музичного фестивалю Atlas United 2024, який стартував у п’ятницю, 19 липня. Цей виступ став першим для гурту в Україні з початку повномасштабного вторгнення.

Фестиваль Atlas United, що розпочався у п’ятницю, зібрав велику кількість шанувальників. Гурт “Бумбокс”, який виступив на головній сцені фестивалю, порадував публіку своїми відомими хітами.

Це був особливий момент як для фанатів, так і для самих музикантів. Організатори фестивалю зазначили: “Знаємо, як сильно всі сумували за особливими виступами ‘Бумбокс’, тож раді були бачити щирі посмішки під сценою.”

Варто зазначити, що гурт “Бумбокс” вперше з початку повномасштабної війни виступив у Варшаві у серпні 2022 року. За час вторгнення колектив проводив благодійні концерти за кордоном, намагаючись підтримувати українських біженців та збирати кошти для допомоги Україні.

Фронтмен гурту, Андрій Хливнюк, раніше зізнавався, що йому бути артистом легше, ніж військовим. Коли він перебуває за кордоном, то відчуває, ніби займається другорядними справами. Проте музикант підкреслив, що культурна робота теж є важливою для підтримки духу народу.

Повернення гурту на українську сцену стало важливою подією для багатьох шанувальників, які давно чекали на можливість побачити своїх улюблених виконавців наживо. Виступ “Бумбокс” на Atlas United 2024 став справжнім святом музики та єднання.



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту