Названо ще одну причину розриву Анджеліни Джолі та Бреда Пітта

18.07.2024   09:20    105

У колишнього подружжя, Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, шестеро дітей – Меддокс (22 роки), Пакс (20 років), Захара (19 років), Шайло (18 років), а також 15-річні Вів’єн і Нокс. Троє старших дітей були усиновлені Джолі та Піттом в різні роки та з різних країн, тоді як молодші є їхніми біологічними дітьми.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт були разом понад десять років, але розлучилися у 2016 році. Спочатку вони довгий час ділили опіку над дітьми, але згодом Пітт відмовився від своїх претензій, сподіваючись на відновлення стосунків з нащадками.

Нещодавно розкрито нові подробиці їхнього сімейного життя. З’ясувалося, що у подружжя часто виникали суперечки стосовно виховання дітей. Джолі та Пітт мали різні погляди на виховання: Пітт віддавав перевагу дисципліні і правилам, в той час як Джолі прагнула, щоб діти були незалежними і відповідальними за свій графік.

Попри різницю в підходах, обидва батьки завжди мали на меті найкраще для своїх дітей. Вони прагнули, щоб їхні діти отримали не лише традиційну освіту, а й мали можливість пізнавати світ.

Однак відносини між Піттом і дітьми поступово погіршуються. Найбільше болю для Пітта завдали зміни прізвища дітей: Меддокс, Пакс і Захара відмовилися від подвійного прізвища Джолі-Пітт, залишивши лише Джолі. Нещодавно це зробила і Шайло, яка також заплатила за зміну прізвища власні кошти. Цей крок сигналізує про остаточний розрив стосунків з батьком.

Крім того, Шайло, ставши повнолітньою, вирішила відмовитися від фінансової підтримки батька. Після того, як Бред і Анджеліна продали права на перші фотографії Шайло і зібрали чималу суму грошей, більшу частину з яких вони пожертвували на благодійність, а решту поклали на рахунок доньки, тепер вона заявила, що не потребує цих коштів і має намір забезпечувати себе самостійно.



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту