Співачка Анна Трінчер - біографія від початку кар'єри до сьогодення

09.07.2024   16:34    122

Анна Трінчер – одна з найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу, яка зробила великий внесок як в музику, так і в кіноіндустрію країни. Народилася 3 серпня 2001 року в Києві. Вже з дитинства Анна проявляла свій музичний талант, співаючи в хорі з 6 років. Вона навчалася у музичній школі по класу бандури і вже в 9 років розпочала свою сольну кар’єру​ .

Анна двічі представляла Україну на “Дитячому Євробаченні” та брала участь у дитячій “Новій хвилі”. Її музична кар’єра розвивалася паралельно з акторською діяльністю. У серіалі “Школа”, який вийшов на екрани у 2018 році, вона зіграла одну з головних ролей, що принесло їй широку популярність​ ​.

У 2016 році Анна пройшла акторські курси в філії New York Film Academy в Лос-Анджелесі, що допомогло їй закріпити свої навички у сфері акторства. Вона також брала участь у дубляжі американських фільмів, таких як “Енні” та “Крампус: викрадач Різдва”​​.

З початку своєї кар’єри Анна випустила кілька успішних музичних треків, включаючи “Love Story” та “Очі”. Пісня “Очі” здобула величезну популярність ще до офіційного релізу завдяки соціальній мережі TikTok, де користувачі створили понад 30 тисяч відеороликів під цей трек​​.

Серед останніх проектів Анни можна виділити її участь у фільмі “Любов і блогери” (2022), де вона зіграла одну з головних ролей. Фільм отримав змішані відгуки, але дозволив їй ще більше закріпитися в кіноіндустрії​ ​.

Анна Трінчер є яскравим прикладом талановитої і наполегливої молодої людини, яка завдяки своєму таланту і праці досягла значних успіхів у кількох сферах. Її історія надихає багатьох молодих людей, показуючи, що завдяки наполегливій праці і самовідданості можна досягти великих висот у будь-якій галузі​​.



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту