Співак ALEKSEEV - біографія від початку кар'єри до сьогодення

09.07.2024   16:22    124

Співак ALEKSEEV, справжнє ім’я якого Микита Алєксєєв, народився 18 травня 1993 року в Києві. Його музичний шлях розпочався з участі в шоу «Голос країни» у 2014 році, де він виконав кавер на пісню Ірини Білик «А я пливу». Хоча він не пройшов далі першого прямого ефіру, ця пісня принесла йому перше визнання і стала своєрідним проривом у його кар’єрі.

У жовтні 2015 року ALEKSEEV випустив свій головний хіт «Пьяное солнце», який став справжнім хітом і приніс йому численні нагороди. Слова до пісні написав Віталій Куровський, а музику – Руслан Квінта. Режисером кліпу став Алан Бадоєв. Пісня отримала нагороду телеканалу RU.TV як «Найкраща композиція року», а сам ALEKSEEV був визнаний «Відкриттям року» за версією премії YUNA​​.

У 2016 році ALEKSEEV отримав нагороду в номінації «Прорив року» на російській премії МУЗ-ТВ, а також на українській премії M1 Music Awards. Його дебютний альбом «Пьяное солнце» вийшов у листопаді 2016 року, і вже в 2017 році він відправився у свій перший всеукраїнський тур, який розпочався 14 лютого, в День всіх закоханих​​.

У 2018 році ALEKSEEV представляв Білорусь на Євробаченні з піснею «Forever». Його участь викликала певну суперечливість через правила конкурсу, але він все ж таки взяв участь і виступив у Лісабоні. Після Євробачення співак почав співпрацю з Sony Music Entertainment (Росія)​ .

Окрім музичної кар’єри, ALEKSEEV також бере активну участь у благодійних заходах, спрямованих на підтримку ЗСУ та онкохворих дітей. Останнім часом він продовжує випускати нові пісні та відеокліпи, зокрема перекладає свої хіти українською мовою, що дуже подобається його фанатам​​.

На особистому фронті, співак тримає своє приватне життя в таємниці, але нещодавно його помітили в компанії відомої блогерки Даші Кубік, що викликало чутки про їхній роман​​.

ALEKSEEV продовжує активно розвивати свою кар’єру, виступаючи як в Україні, так і за її межами, і залишається одним із найбільш популярних і впізнаваних українських співаків сучасності.



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту