20-річна Аліна Пономаренко представить Україну на Міс Всесвіт-2024 у Мексиці

18.07.2024   14:30    186

20-річна одеситка Аліна Пономаренко стала переможницею конкурсу “Міс Всесвіт Україна-2024”. Про це стало відомо через офіційну сторінку конкурсу в Instagram.

Аліна Пономаренко активно займається благодійною діяльністю, допомагаючи літнім людям і військовим, а також має захоплення спортом. Вона мріяла про участь у конкурсі краси з дитинства. Фінал Miss Universe-2024 відбудеться наприкінці року в Мексиці.

Вибір переможниці проходив в онлайн-режимі, як і минулого року. Співбесіди тривали кілька місяців, і серед численних претенденток були як неодружені, так і одружені жінки, а також матері з дітьми. Тепер Аліна готуватиметься представляти Україну на міжнародному рівні.

“Незважаючи на складний період для нашої країни, ми вважаємо важливим нагадати світу про Україну та неприпустимість агресії РФ,” — зазначила пресслужба конкурсу “Міс Всесвіт Україна”.

Аліна Пономаренко закінчила Національний університет “Одеська юридична академія” за спеціальністю “Міжнародна юстиція та право”. Вона вже має значний досвід у моделінгу, здобула перемогу на конкурсі “Міс Одеса-2023” та потрапила до ТОП-10 міжнародного конкурсу Miss Supertalent-2023 у Південній Кореї.

“Міс Всесвіт Україна-2024” також реалізує соціальну ініціативу “Дерево любові”, спрямовану на підтримку одеських бабусь і дідусів, надаючи їм медикаменти, продукти харчування та необхідні речі.

Аліна Пономаренко подякувала за наданий шанс та зазначила: “Я не могла й уявити, що це станеться, хоча це була моя найбільша мрія з дитинства. Дякую за віру в мене!”



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту