Світлана Тарабарова “розгромила” Регіну Тодоренко за замовчування війни: що сказала ексучасниця Real O

18.09.2024   08:39    36

Артистка поставила крапку у стосунках з ексколегою та дала зрозуміти, що більше не хоче повертатися до цієї теми

Ще у 2008 році Регіна Тодоренко та Світлана Тарабарова працювали пліч-о-пліч, оскільки були учасницями гурту Real O. Однак згодом, коли Світлана сфокусувалася на розвитку сольної карʼєри в Україні, її колишня колега відправилася підкорювати московію. Та важко сказати, що в неї це вийшло добре, оскільки на росії Регіна має доволі скандальну репутацію, ну а в Україні запроданку вже точно не чекають.

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні чимало українських артистів намагалися “достукатися” до своїх колег з росії. Однак як і більшість, Тодоренко продовжувала мовчати про російську агресію. Тому нині, на третій рік повномасштабної війни, Світлана Тарабарова не бачить сенсу ні спілкуватися зі зрадниками, ні продовжувати говорити про них у медійному просторі. 

Спочатку війни всі дивилися на російських артистів і лідерів думок, шукали підтримки чи засудження, якоїсь реакції, але зараз, на третьому році війни, вже зрозуміло, що це нічого не змінить. То навіщо ми знову тягнемо в наш інфопростір росіян? — коротко сказала Світлана Тарабарова.

Нагадаємо, що поки Регіна Тодоренко радіє життю на болотах, Світлана Тарабарова власними силами робила укриття нашвидкуруч. Артистка зробила його для власних діточок під час ракетної атаки.



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту