“Прийомна”: молодша донька Олі Полякової приголомшила поясненням, чому вона на батьків не схожа

30.08.2024   16:45    69

Аліса Буряковська — молодша донька української естрадної співачки Олі Полякової та її чоловіка-бізнесмена Вадима Буряковського. Днями дівчинка заявила на увесь світ, що вона… прийомна.

Дівчинка росте справжньою красунею, але зовсім не схожа на свою зіркову маму – на відміну від своєї старшої сестри Марії. Комусь це може показатися дивним, але дві доньки Полякової зовсім не схожі одна на одну. Причому не тільки зовні, але й за характером.

Старша донька Олі Полякової, 19-річна Марія – виросла справжньою маминою копією. Вона не тільки схожа на співачку зовні, але й перейняла в неї творчий талант. З дитячих рочків Маша дуже любила знаходитися в центрі уваги та завжди прагнула популярності.

Її молодша сестра Аліса – геть інша. Зараз їй 14 років і вона, як і мама – справжня красуня. Втім, жодної схожості із зовнішністю зіркової мами віднайти в ній не можна.

Взагалі-то Аліса з дитинства мала більш хлопчачих рис у характері. Зокрема, вона з малих років любила лазити по деревах, а ось дівчачі штучки у вигляді суконь, гарних ляльок, бантиків та інших атрибутів дівочого життя — Алісу геть не цікавлять.

Оля Полякова інколи показує молодшу доньку на своїй особистій сторінці в Instagram. Однак Аліса не любить фотографуватись для маминого блогу і тому потрапляє в кадр завжди похмурою та й взагалі – просить її не знімати.

Нещодавно співачка оприлюднила в Stories коротеньке відео, в якому вони з Алісою пливуть на моторному човнику по Дніпру. В ньому дівчинка пояснила мамі та її широкій аудиторії прихильників – чому вона постійно сумна.

 Аліса, мене всі питають, чого ти така набундючена – спитала її Полякова у відео

Зіркова донька здивувала і збентежила багатьох шанувальників своєю відповіддю:

“Прийомна тому що”, – відповіла Аліса Буряковська матері

До речі, після початку повномасштабного вторгнення обидві доньки Олі Полякової виїхали за кордон. Зокрема, молодша із сестра, Аліса – навчалась в Лондоні і жила в інтернаті, облаштованому на базі навчального закладу. Однак за два роки дівчинці так і не вдалось адаптуватися.

Протягом цього часу Аліса благала маму забрати її назад, додому. Врешті решт, це сталося. Після завершення навчального року-2024 співачка дозволила молодшій донці повернутись на Батьківщину.

З 1 вересня Аліса піде до столичної української школи, де навчалась за мирних часів.



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту