Експерт пояснив причини, через які двигун не заводиться після включення запалювання

14.10.2024   20:07    19


Експерт пояснив причини, через які двигун не заводиться після включення запалювання

Іноді трапляється, що після повороту ключа запалювання двигун не реагує. Однак двигун автомобіля не виходить із ладу без причини. Так, моторист в інтерв’ю порталу ceny avto.com розповів, через що ДВЗ може не заводитися після запуску запалювання.

Що ще відомо

Акумулятор — найпоширеніша причина, через яку автомобіль не заводиться. Розряджений АКБ може вийти з ладу через вік, відсутність обслуговування або через те, що просто водій забув відключити фари. Крім того, текти струму правильно можуть перешкодити окислені клеми.

Також причиною того, що двигун не запускається може бути стартер, що вийшов з ладу. Найчастіше проблема криється за зношеними щітками чи несправним бендиксом. Краще відвести машину механіку, щоб він полагодив або замінив стартер у разі потреби.

Реклама

Якщо стартер крутиться, але двигун не заводиться, проблема може бути у свічках запалювання чи котушках. До речі, свічки спалахують паливо, і якщо вони брудні чи несправні, вони не зможуть виконувати цю функцію.

Крім того, несправний паливний насос може перешкодити подачі палива у двигун. Потрібно прислухатися до цього елемента. Якщо чути, як насос качає бензин, то все гаразд, але якщо характерного звуку немає – доведеться вести автомобіль у сервісний центр.


uamotors.com.ua



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту