BMW планує запустити масове виробництво електромобілів на водні

Вчора,   20:09    7


BMW планує запустити масове виробництво електромобілів на водні

BMW активно працює над серійним виробництвом водневих електромобілів, заявляючи, що водневі технології є важливим кроком у розвитку екологічно чистого транспорту. Керівник проекту водневих автомобілів Юрген Гюльднер зазначив, що зараз саме час для впровадження водню в серійне виробництво, оскільки до кінця десятиліття інфраструктура для заправки воднем значно розшириться.

Що ще відомо

Водневі автомобілі зможуть запропонувати звичну зручність традиційних авто, адже їх заправка займе всього кілька хвилин, як у випадку з бензиновими машинами. Це особливо важливо для мешканців великих міст, таких як Нью-Йорк та Токіо, де часто виникають проблеми з доступом до зарядних станцій для електромобілів. При цьому водневі авто зберігатимуть усі переваги електрокарів: тиху та екологічну роботу.

BMW бачить у водні другий шлях до кліматично-нейтральної мобільності, поряд з електромобілями на батареях. У компанії впевнені, що з розвитком водневої інфраструктури, особливо у США та ЄС, вартість таких автомобілів значно знизиться, а водень стане важливою частиною майбутньої енергетичної революції.

Реклама


uamotors.com.ua



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту